Käytetyt moottoripyörät

Motored myy ja ostaa käytettyjä moottoripyöriä läpinäkyvin hinnoin.

Käytettyjen moottoripyörien kokenut ja luotettava myyjä

Motored myy ja ostaa käytettyjä moottoripyöriä läpinäkyvin hinnoin. Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme sujuva ja onnistunut ostokokemus – sekä tietysti unelmat täyttävä moottoripyörä! Saat meiltä joustavat toimitukset ympäri Suomen sekä kattavat ja luotettavat rahoitukset ja vakuutukset.

Ostamassa käytettyä moottoripyörää? Autamme sinua löytämään valikoimastamme juuri sinulle sopivan moottoripyörän ja hoidamme kaikki kauppaan liittyvät työt puolestasi. Myymässä rakasta yksilöäsi eteenpäin? Laskemme moottoripyörästäsi hinta-arvion ja olemme sinuun yhteydessä. Kaupat ja nouto onnistuu kauttamme jopa samana päivänä!

Kaikki tunnetuimmat moottoripyörämerkit meiltä

Motoredin valikoimasta löydät seuraavat moottoripyörät käytettynä: Harley-Davidson, Suzuki, BMW, Honda, Yamaha, Triumph, Husqvarna, Ducati ja KTM. Tutustu merkkikohtaisiin esittelyihin ja valikoimiin!

Kattava ja vaihtuva valikoima käytettyjä moottoripyöriä jokaiselle kuljettajalle

Motoredilta löydät laajan valikoiman erilaisia käytettyjä moottoripyöriä jokaiseen tarpeeseen ja tilanteeseen kuljettajasta riippumatta. Etsit sitten ensimmäistä moottoripyörääsi tai olet jo kokeneempi moottoripyöräilijä, joka haluaa kokea uusimmat innovaatiot edulliseen hintaan, löydät sopivan moottoripyörän meiltä. Käytettyjen moottoripyörien valikoimamme vaihtuu nopeaan tahtiin, joten kannattaa toimia nopeasti, kun sopiva vaihtoehto löytyy. Ei kuitenkaan huolta, jos et löydä meiltä sopivaa moottoripyörää. Ahkerat myyjämme etsivät sinulle sellaisen!

Käytetyt moottoripyörämme ovat erinomaisessa kunnossa

Oli kyseessä sitten uudempi tai vanhempi peli, tutumpi tai tuntemattomampi pyörä, moottoripyörät ovat meille suuri intohimo. Laajasta ja jatkuvasti vaihtuvasta käytettyjen moottoripyörien valikoimastamme löytyy erilaisiin ajotyyleihin ja tarpeisiin sopivia pyöriä, jotka ovat valikoitu tarkasti ja huolella. Meiltä saat parhaan pyörän, mitä käytettyjen moottoripyörien markkinoilta voi saada!

Tervetuloa Motoredille Vantaan Tammistoon tai Lempäälään

Myymälämme sijaitsevat Vantaalla Kehä III:n ja Tuusulanväylän risteyksessä sekä Tampereen kupeessa Lempäälässä. Tammiston kauppakeskittymään on helppo saapua kaikkialta pääkaupunkiseudulta sekä lähikunnista – ja miksei kauempaakin! Laaja valikoimamme on esillä myymälässämme ja myyjämme auttavat sinua löytämään sopivan moottoripyörän paikan päällä. Pääset myös halutessasi koeajamaan pyörää suoraan liikkeestä.

Asiointi myös täysin etänä!

Toimitus kotiin?

Onnistuu! Koko valikoimamme on esiteltynä myös verkkosivuillamme ja voit ostaa meiltä käytetyn moottoripyörän täysin etänä. Toimitamme halutessasi tuotteen kotiovellesi ja voit koeajaa sen tutussa ympäristössäsi. Voimme samalla noutaa vaihdossa meille myyntiin tulevan moottoripyöräsi.

Tee elämäsi helpoimmat moottoripyöräkaupat!

Halusit sitten ostaa käytetyn moottoripyörän käteisellä tai rahoituksella, tai myydä pyöräsi meille, olemme turvallinen ja luotettava kumppani. Maksamme loppuvelan ja hoidamme kaikki kauppoihin tarvittavat paperityöt puolestasi. Ota yhteyttä myyjiimme tai tule paikan päälle. Seikkailut tien päällä odottavat!