Husqvarna moottoripyörät

Husqvarna on alkujaan ruotsalainen moottoripyörävalmistaja, joka suunnittelee ja rakentaa erilaisia moottoripyöriä.

Käytetyt Husqvarnan moottoripyörät Motoredilta

Valikoimastamme löytyvät Husqvarnan moottoripyörät voit katsoa tästä. Toimitamme moottoripyöriä Vantaan myymälästämme kaikkialle Suomeen ja autamme mielellämme sinua valitsemaan sopivan moottoripyörän!

Husqvarna - 701 - Enduro Ilmainen kotiintoimitus! *Suomi-pyörä
22000
km  
Vm. 2016
Husqvarna 701
Enduro Ilmainen kotiintoimitus! *Suomi-pyörä, Huoltokirja, Brembo*
Alk. 182 € / kk tai 
8790 €
61-SGI
101809
 
701
Husqvarna
Husqvarna - VITPILEN - 701 Ilmainen kotiintoimitus! *Suomi-pyörä
17000
km  
Vm. 2018
Husqvarna Vitpilen
701 Ilmainen kotiintoimitus! *Suomi-pyörä, Huoltokirja, WP, Akrapovic*
Alk. 186 € / kk tai 
8990 €
68-UHM
101865
 
Vitpilen
Husqvarna

Husqvarnan moottoripyörät

Husqvarna aloitti moottoripyörien tuotannon vuonna 1903 Ruotsissa ja vuonna 2013 KTM osti perinteikkään Husqvarna merkin, jonka jälkeen Husqvarna on jatkanut sisarmerkkinä. Husqvarnan nykyaikaiset moottoripyörät ovat teknisiltä ominaisuuksiltaan käytännössä samoja kuin KTM:n vastaavat mallit, mutta joissain malleissa on KTM:n moottoripyöriä kehittyneempiäkin ominaisuuksia.

Husqvarnan moottoripyörät ovat Euroopassa ihailtuja ja arvostettuja. Husqvarna on tekniikaltaan loistava Offroad moottoripyörä ja upeita vaihtoehtoja löytyy myös katukäyttöön. Husqvarnan modernit moottoripyörät ammentavat inspiraatiota moottoripyöräilykulttuurin kultakaudelta. Husqvarnan moottoripyörät ovat kevyitä, ketteriä, luotettavia ja voimakkaita.

Husqvarnan moottoripyörät tunnetaan monista uraauurtavista ja ainutlaatuisista teknisistä askelista sekä esimerkiksi motocrossin viemisestä Yhdysvaltoihin. Muun muassa Husqvarnan vuonna 1983 julkaisema 500 cc:n nelitahtimoottori oli yksi virstanpylväistä. Husqvarnan poikkeuksellisen kevyessä ja helposti ohjattavassa Offroad pyörässä oli vallankumouksellisia ominaisuuksia ja se oli edelläkävijä uuden sukupolven nelitahtisten moottoripyörien osalta.