Laaja valikoima ja läpinäkyvää palvelua

Autamme sinua löytämään valikoimastamme oikean yksilön ja teemme kaikki kauppaan liittyvät työt puolestasi

Laaja ja jatkuvasti vaihtuva valikoima käytettyjä moottoripyöriä

Meiltä löydät kattavan valikoiman erilaisia käytettyjä moottoripyöriä jokaiseen tarpeeseen. Valikoimamme vaihtuu nopeaan tahtiin. Jos et löydä meiltä sopivaa yksilöä, niin etsimme sinulle sellaisen.

Tiedosto_002

Käytetyt moottoripyörät

Moottoripyörät ovat meille suuri intohimo. Laajasta ja jatkuvasti vaihtuvasta valikoimasta löydät käytettyjä moottoripyöriä moneen tarpeeseen sekä ajotyyliin. Valikoimme tarkasti tuotteemme ja haluamme tarjota sinulle parasta, mitä käytettyjen pyörien markkinoilta voi saada.

vesijet

Käytetyt vesijetit

Älä jää rannalle! Löydät valikoimastamme vaihtelevasti myös käytettyjä vesijettejä. Kerro meille millaisen ajoneuvon haluat, niin olemme heti yhteydessä, kun löydämme sinulle sopivan yksilön. Otamme mielellämme vastaan vaihdossa tai suoralla kaupalla myös vesijettejä – Tarjoa rohkeasti!

mönkijä

Käytetyt mönkijät

Hupia ja hyötyä neljällä pyörällä ympäri vuoden. Löydät valikoimastamme vaihtelevasti myös käytettyjä mönkijöitä. Kerro meille millaisen ajoneuvon haluat, niin olemme heti yhteydessä, kun löydämme sinulle sopivan yksilön. Otamme mielellämme vastaan vaihdossa tai suoralla kaupalla myös mönkijöitä – Tarjoa rohkeasti!

kirill-petropavlov-AYF1NkngJxs-unsplash

Myy ajoneuvosi meille

Ostamme suoralla kaupalla tai otamme vaihdossa käytettyjä moottoripyöriä, mönkijöitä ja vesijettejä. Saat meiltä nopeasti tarjouksen ajoneuvostasi – Tarjoa rohkeasti!

Kokonaisvaltaista ja läpinäkyvää palvelua

Meille asiakkaan palveleminen on kunnia-asia ja haluamme tehdä sen hyvin. Palvelemme fyysisesti Vantaan myymälässä sekä etänä puhelimitse ja sähköpostin välityksellä. Hoidamme kaiken kauppaan liittyvän työn puolestasi. Saat kauttamme myös edullisen rahoituksen ja vakuutukset heti voimaan.

Myyntipalvelu

Motoredin myyntipalvelussa tunnemme tuotteemme ja palvelemme sinua tuotteisiin ja moottoripyörän hankintaan liittyvissä kysymyksissä. Tavoitat meidän Vantaan Tammiston myymälästä, puhelimitse ja sähköpostilla.

Etämyynti

Palvelemme myös täysin etänä koko Suomessa puhelimitse ja sähköpostilla ja toimitamme halutessasi tuotteen kotiovellesi.

Rahoitus

Meiltä saat edullisen rahoituksen moottoripyörällesi sinulle sopivalla kuukausierällä. Rahoituskumppaneitamme ovat Santander, OP, LähiTapiola Rahoitus.

Vakuutukset

Saat vakuutukset heti voimaan kauttamme. Kysy päivän vakuutuskampanjasta tarkemmin myyjältä. Meiltä saatavilla kattavat vakuutusvaihtoehdot.

Kotiintoimitus

Toimitamme halutessasi tuotteen kotiovellesi. Mahdollisen vaihtoajoneuvon noudamme myös tarvittaessa.

Motored myymälä

Motored Vantaan Tammiston myymälässä on laaja valikoima erilaisia moottoripyöriä. Tule paikan päälle kahville ja koeajolle. Teemme suoraviivaista kauppaa ja valikoimamme vaihtuu nopeasti. Myymälästä myös vakuutukset ja rahoitus.

Motored etämyynti

Koko valikoimamme on esiteltynä verkkosivuillamme ja voit ostaa meiltä täysin etänä. Toimitamme halutessasi tuotteen kotiovellesi ja voit koeajaa sen tutussa ympäristössäsi. Myyjään saat yhteyden puhelimitse, yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla ja WhatsAppilla. 

harley-davidson-qbpM-CLCRtg-unsplash

Varaa
koeajo

Kun löydät kiinnostavan yksilön, kannattaa koeajo varata heti – Tuotteemme vaihtuvat nopeasti. Voit aina koeajaa tuotteen ennen ostopäätöstä. Varaa koeajo helposti ottamalla yhteys myyntipalveluumme.